Termékek Menü
0
+36703634842

Szállítási módok és díjak

 

A Gyerekórák.hu a GLS futárszolgálattal fogja Önnek kiszállítani a megrendelt termékeket.                                                               

Átvételi módok, átvételi díjak:
 

GLS CsomagPont  


Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

GLS csomagpont kereső

 

GLS Házhozszállítás

GLS házhozszállítással történő rendelés esetén a GLS futárszolgálat munkatársai kézbesítik csomagját, melynek ellenértékét az átvételkor kell kifizetnie készpénzzel vagy bankkártyával. Várható szállítási idő 1-2 munkanap. A csomag várható érkezéséről e-mail értesítést küldünk.

FoxPost Csomagautomata

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Bővebb információ: https://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

 

Szállítási költségek:

Magyarország égész területén,

0-15000 Ft-ig

GLS Csomagpontra                bruttó 990 Ft

GLS házhozszállítással           bruttó 990 Ft

FoxPost csomagautomata      bruttó 890 Ft

15000 Ft felett:  ingyenes a szállítás  !

 

Külföldre a Gyerekórák.hu nem szállít csomagot.