Termékek Menü
0

CASIO Bluetooth SPORTS GEAR STB-1000-1E karóra

2016-11-20 11:00:00
CASIO Bluetooth SPORTS GEAR STB-1000-1E karóra Az egyik legérdekesebb újdonság a sportórák között a CASIO STB-1000 "Sports Gear" sorozata... 

Casio Bluetooth STB-1000

Szenvedélyes futó vagy, aki a mozgás öröméért rója a kilométereket? Újra formába szeretnél rázódni a fürdőruha-szezonban, ezért bújtál futócipőbe? Vagy csak ellazít egy kis kocogás és segít kitisztítani a fejedet a stresszes munkanapok után? Jó hírünk van mind a hobbifutók, mind az elhivatott sportemberek számára: megérkeztek az első futóórák a CASIO-tól! A fitneszalkalmazásokkal is kompatibilis karórákat okostelefonoddal is könnyedén összekapcsolhatod.

Ha zenebolond vagy, mostantól a karóráddal is léptethetsz a futáshoz válogatott, ritmusos zenék között. Így még a táskába rejtett telefonon is könnyedén válthatsz számot, anélkül, hogy egy pillanatra is veszítenél lendületedből! Fitneszőrültként pedig egy pillantással nyomon követheted az elégetett kalóriák mennyisége mellett a pulzus- és lépésszámlálót is. A CASIO futóórája folyamatosan méri és rögzíti a megtett távolságot, az eltelt időt és a köridőt, hogy legközelebb még jobb eredményeket érhess el. Ha pedig még sportolás közben is a munkán jár az eszed, mostantól a karórád is jelzi, ha hívtak, esetleg üzeneted vagy emailed érkezik. Így garantáltan nem maradsz le semmiről! Sőt, egy extra funkció még a mobilodat is segít megtalálni, bárhova is tetted: a karóra egyik gombjának lenyomásával ugyanis csörögni kezd a párnák mögött vagy sporttáska mélyén eltűnt telefon, még akkor is, ha korábban lenémítottad.

Kétféle színből választhatsz a strapabíró és vízálló STB-1000 futóórák között; az elszánt fekete vagy az energikus narancssárga pompás új kiegészítője lesz sportfelszerelésednek! A Casio STB-1000 karórák az AbvioR Runmeter, Walkmeter, és Cyclemeter, illetve Wahoo FitnessR fitneszalkalmazásokkal kompatibilisek, és iPhone okostelefonokkal kapcsolhatók össze Bluetooth-on keresztül.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog