Rólunk

Üdvözlöm a Gyerekórák.hu oldalán!

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam oldalunkat, elképzeléseinket.

 

Talán, ha jól emlékszem 1992-ben értékesítettem az első karórát, amire a mai napig jól emlékszem mennyire kitűnő élmény volt számomra! Nos, ugyanezt az érzést, élményt szeretném, hogy átélje a Kedves Vásárló is, aki a Gyerekórák.hu oldalon vásárol, vagy akár csak böngészni szeretne rajta.

Napjainkban óriási a választék mindenből legyen az bármilyen árucikk, ez legyen akár a gyerekóra is. Nehéz tájékozódni az órák kavalkádjában, a minőségi, formai és méretek stb. paraméterei között. Természetesen az élőben, üzletben felpróbált és megtekintett karóra választás tapasztalatom szerint is népszerű, de egyre inkább a kényelemmel járó internetes vásárlások is növekedést mutatnak. Ebben igyekszünk mi is, mégpedig a lehető legrészletesebb termékbemutatásig, kezdve a termék színétől, egészen az óracsat kialakításáig és a legjobb minőségű termékfotók feltöltéséig. Ez persze nem egyszerű feladat, de sok-sok folyamatos fejlesztés és az Önök véleményei segíteni fognak a legjobb vásárlói élmény kialakításához.

 

A termék választékról:

A Webshopunk elsősorban gyerekórákat forgalmaz, de itt szeretném hangsúlyozni a fiatal korosztály számára kialakított szűrő kategóriánkat is (14+), mely a mai divatnak megfelelő lány-női és fiú-férfi órákat is értékesít rendkívül jó áron és ár érték arányosan.

Termékpalettánk folyamatosan bővül. Célunk, hogy a gyerekórákhoz szorosan kapcsolódó termékek, mint például a faliórák, ébresztőórák, stopperek stb… egy helyen a Gyerekórák.hu webáruházunkban beszerezhető legyen.

 

Jó böngészést kívánok !

Róka Tibor  /Órás - Tulajdonos/