Pénz visszafizetési garancia, 14+16 napig.

Elállási jog 14 + 16 nap:

Ha mégis úgy döntött, hogy nem ez a termék volt az elképzelése, lehetősége van azt indoklás nélkül visszaküldeni. 

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. 

Cégünk ezt + 16 nappal bővítette ki.

Az elállási jog gyakorlásának menete:

Először az info@gyerekorak.hu e-mail címre jelezze felénk, hogy élni szeretne ezen joggal. A könnyebb beazonosítás érdekében az e-mailbe írja be a rendelés számot és melyik terméket szeretné visszaküldeni.

A terméket ajánlott küldeményként  juttassa vissza, hogy biztosan megérkezzen. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. Tájékoztatjuk, hogy a visszaküldés költsége a Vásárlót terheli.
Kérjük, hogy a terméket lehetőség szerint eredeti állapotában, sérülésmentesen küldje vissza nekünk. A Gyerekórák.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

A visszaküldött termék árát az esetleges szállítási költséggel együtt igyekszünk minél hamarabb (de legkésőbb 5 munkanapon belül) visszautalni Önnek.

Bankszámlaszámát ne feledje elküldeni részünkre ! 

Címünk, ahová a csomagot kell küldeni:

 

Róka Tibor  (gyerekórák.hu)

2461 Tárnok

Béla utca 1/6.

 

TOVÁBBIAK AZ ELÁLLÁSI JOGRÓL ITT.