Lány órák

Divat karóra fiúknak és lányoknak egyaránt.
Régebben a gyerekeket nem érdekelte, ha tetőtől talpig koszosan, szakadtan mutatkoztak, hiszen a játék volt az elsőszámú a prioritási sorrendjükben. Ez még akkor volt, mikor a televízióban látható reklámok, a sorozatok, filmek és műsorok nem célozták meg a fiatalabb korosztályt az aktuális divat követésével. Miután ez megtörtént és a felismerték a gyártók, a forgalmazók, hogy a gyerekeke potenciális közönség a divat témában, egyre-másra jelennek meg a divatos gyerekholmik. A gyerekek számára már az a fontos, hogy megjelenésük arra a mesehősre, sorozatszínésznőre vagy színészre hasonlítson, aki az aktuális kedvencük. A divat már nem kíméli a legkisebbeket sem, így hát a karórák között is kell lennie olyannak, ami gyerekek számára készült divat karóra. Ez nem egy rossz dolog, hiszen nagyon aranyosak tudnak lenni a divatos, mesehősöket ábrázoló, vagy élénk színű, aranyos, esetleg vagány hangulatú kis holmijaikban, és már kiskorukban belekóstolnak abba, hogy felnőttként különböző helyekre, eseményekre meghatározott stílusban kell felöltözniük. A divat szórakoztató és nagyon hasznos is tud lenni, hiszen teret enged a gyerekeke fantáziájának, egyre jobban csiszolódik az ízlésviláguk, ha a divatkövetés ésszerű határokon belül van tartva.

A divat karóra egy olyan kiegészítő, mely nem harsány, hiszen nem egy nagyméretű holmiról van szó, de egy-egy jól megválasztott darab elég feltűnő vagy meghatározó tud lenni. Az a gyerek, aki a kéket szereti, egy élénk kék karórét biztosan örömmel visel, hiszen így kifejezheti ízlését a többiek felé, valamint jóleső érzéssel tölti el, hogy kedvenc színét viselheti. A kislányok számára különösen fontos, hogy olyan kiegészítőket kapjanak, amiket szívesen mutogatnak egymásnak és ami hozzátesz ahhoz, hogy alapvető szépségüket hatásosabbá tegyék. Minden kislánynak jár az, hogy királykisasszonynak, vagy tündérkének érezze magát, ahogy a fiúknak is jár az, hogy magabiztosan az erősebb nemhez tartozónak érezzék magukat. A divat karóra a gyerekek körében is népszerű, nem csak a felnőttek költenek nagyobb összegeket egy komoly darabra. A gyerekeknél a termék ára, minősége, márkája kevésbé fontos, náluk még leginkább a megjelenés számít, így könnyű levenni őket a lábukról egy nekik tetsző darabbal. Ugyanakkor az is fontos, hogy olyan órát kapjanak, ami tartós és kényelmes, valamint megbízható.

Divatos, vagány csajos órák
Manapság a karóráknak elsődleges funkciója az, hogy kiegészítse az öltözéket. Az idő kijelzését lassacskán átvette a mobiltelefon. A karórák szerepe így első sorban a külső megjelenésre korlátozódik. Ha csajos órákat keresgél, akkor már meg is találta azt az online felületet, ahol le tudja adni a megrendelését a megfelelőre. Több márka termékét forgalmazzuk, így Timex, Casio, Lego, Calypso, Secco, Let’s next karórák is megtalálhatóak virtuális polcainkon. A csajos órák mellett olvashatja azok fontosabb tulajdonságait. Feltüntetésre kerül, hogy a csajos órák közül az adott termék hány éves kortól javasolt. A termék színe is jól láthatóan feltüntetésre kerül. Legtöbben a digitális csajos órákat keresik, így a kijelző típusáról is kap információt.

Mivel vannak, akiknek a bőre érzékeny a fémmel való érintkezésre, ezért az óra és a szíj anyagának típusát is szerepeltetjük az ismertetőkben. Akik úszáshoz szeretnék használni az órát, számukra a vízállóság is fontos, így ez esetben is olvashatja, hogy hány méterig lehet merülni az adott órával. Továbbá az óra méretéről, a csat típusáról és a működés módjáról, magáról a szerkezetről is megtudhatja a legfontosabbakat. Ha szeretné meglepni gyermekét egy karórával, akkor nálunk könnyedén meg fogja találni a megfelelőt. A csajos órák kínálatát folyamatosan igyekszünk bővíteni, így térjen hozzánk vissza, ha elsőre nem találja meg a megfelelőt. Fiúk számára is nagyszerű ajánlataink vannak, illetve stoppereket is forgalmazunk. Ha kérdése merülne fel bármelyik termékünk kapcsán, akkor ne habozzon, hanem a megadott elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot.