Termékek Menü
0
+36703634842

Fizetési megoldások

Banki átutalás

Ha ezt a fizetési módot választja, akkor a megrendelést követően 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy a vásárlása értékét elutalja részünkre, különben a megrendelése törlődik.

Ha az Ön által elutalt összeg megérkezik bankszámlánkra, ezután kerül sor a rendelés összekészítésére, illetve feladására.

  • Számlaszámunk: K&H bank,  
  • 10403136-81564949-53561011
  • Kedvezményezett neve: Róka Tibor

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatokat a Borgun biztonságos fizetési felületén kell megadni. A Borgun Eurpópa egyik legnagyobb online elfogadója, a fizetési felület megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, a kártyaadatai maximális biztonságban vannak, már Magyarországon is több ezer ügyfél használja ugyanezt a megoldást.

   

Sofort Banking

Fizessen egyszerűen és biztonságosan a megszokott internetes bankoláshoz használt adataival, regisztráció nélkül! A SOFORT Banking minősített fizetési rendszer, mely maximális biztonságot nyújt.

További információért  kattintson ide!

Fizetés Utánvétellel

Ha az utánvét megoldást válassza, 2 féle megoldás is rendelkezésre áll a GLS futárszolgálattal, amelyeknél a csomag átvételekor kell a vételárat kifizetnie.

  • GLS Házhoz szállításkor
  • GLS Csomagponton

Kérem tekintse meg az erre vonatkozó részletes tájékoztatót  itt :

FoxPost Csomagautomatánál

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Bővebb információ: https://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Készpénzzel,(személyesen)

Sajnos erre nincs lehetőség.

Cégünk csak internetes kereskedelemre engedélyezett, átvételi ponttal vagy üzlethelységgel nem rendelkezünk.