Blog

Vízállóság a valóságban.

A 100M nem parttól befelé értendő! 

Néhány fontos adat a nyári forróság, strandolás stb. idején, mire is kell odafigyelnünk, ha egy gyönyörű "vízálló" óra van a kezünkön.

Karórák felosztása rendeltetésük, és vízállóságuk szerint:

Egy iskolás gyermek életében már kiemelkedő szerepet játszik az idő, mint egy nagyon fontos tényező. Becsengetéstől a hazamenetelig követni kell egy előre megszabott órarendet. 

Felnőttek esetében egy órának a karon nem csak funkcionális jelentősége van, hanem öltözködési kiegészítő szerepet is betölt. Gyermekeknél a fő funkció, hogy mindig tudja éppen hány óra, mikor csengetnek ki az óráról, mennyi ideje van még megírni az adott dolgozatot. 

Már egészen kiskorban is nagy jelentősége van annak, hogy ki miként követi a divatot. Régebben nem volt jellemző az öltözködési trendeknek a követése kisiskolások körében, azonban mára ez a helyzet megváltozott. 

Gyermekének közeledik a születésnapja, vagy valamilyen alkalomból szeretné meglepni?

Tökéletes ajándék lehet a karóra, hiszen már olyan darabokat is gyártanak, melyek a legkisebbeknek valók.

A gyerekek mindent örömmel utánoznak, amit a felnőttek világában látnak, így természetes, hogy azt szeretnék, nekik is legyen mindenből, ami a felnőtteknek van. 

A gyerekek mindent örömmel utánoznak, amit a felnőttek világában látnak, így természetes, hogy azt szeretnék, nekik is legyen mindenből, ami a felnőtteknek van. 

Előfordul, hogy születésnapra, névnapra, vagy egyéb jeles alkalomra készülve, képtelenek vagyunk eldönteni, mi lenne az ideális ajándék gyermekeinknek. 

Amikor egy adott termék megvásárlása mellett döntünk, a leginkább mérlegelt tényező annak a minősége.

Tudj meg mindent az óraátállításról most te is.

 

A Secco karóra nem csak a megfizethetőség előnyt nyújtja, hanem sokkal többet nála.

2018.01.06 11:35

Eleged van a szürkeségből? 

Válassz egy bulis Ice-Watch órát és zsebeld be a dicséreteket.